لوگو دکتر فرامرز ذاکری

نشانی مطب

تهران خیابان شریعتی، نرسیده به مترو شریعتی، کوچه فلسفی، ساختمان پزشکان پرشين، طبقه ۱

ساعت کاری

شنبه الی چهارشنبه ۲۱:۰۰ - ۹:۰۰
پنجشنبه ۱۳:۰۰ - ۹:۰۰

Search
Close this search box.
روانپزشک

روانپزشک خوب در تهران

دکتر روانپزشک چه خدماتی ارائه می دهد؟ این روزها یکی از مهم ترین پزشکانی که فعالیت های درمانی گسترده ای دارند روانپزشکان هستند. خوشبختانه امروزه برخلاف دهه های گذشته روانپزشکان و روانپزشکی و روان درمانی جایگاه خوبی در اجتماع پیدا کرده است و خانواده ها می دانند که حل بسیاری از مشکلات روحی می تواند با مراجعه با یک روانپزشک خوب و پشت سرگذاردن روند درمانی برطرف شود.

هر فردی در تمام مسیر زندگی خود احتیاج به مشاوره و هم صحبتی دارد که بتواند به تصمیم گیری ها درستی برسد و بتوانند در تنش های ایجاد شده در زندگی با حفظ آرامش به حل مشکلات بپردازند. همچنین ممکن است لازم باشد با متخصص اعصاب و روان صحبت کنید. در این خصوص در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

تفاوت روانشناس و روانپزشک

روانشناس فردی است که در رشته تحصیلی روانشناسی مدرک خود را اخذ نموده و در زمینه خانوادگی، ازدواج، تحصیلی، شغلی و سایر موارد زندگی افراد مشاوره دهد و همچنین در تصمیم گیری ها به آن ها کمک می نماید. به طور کلی هدف اصلی یک روانشناس بررسی رفتار ها و فرایند های ذهنی افراد می باشد و موضوعاتی چون روابط خانوادگی، شخصیت شناسی، روابط فردی و اجتماعی فرد، تمرکز و ادراک، احساسات، شکست های روحی و عاطفی فرد را مورد مطالعه و کنترل قرار می دهد.

یک روانپزشک پس از اخد مدرک پزشکی عمومی، در زمینه روانپزشکی و اعصاب و روان تخصص خود را دریافت نموده و تحت آموزش های مربوط به شناخت مشکلات روانی و روش های درمانی آن قرار می گیرد، یک روانپزشک علاوه بر مشاوره و درمان های غیر دارویی به روان درمانی هایی چون رفتار درمانی و روانشناختی می پردازد و در مواردی که لازم باشد برای فرد دارو نیز تجویز می نماید.

در حالت کلی یک روانپزشک بعد از این که دوره های عمومی پزشکی را پشت سر گذاشت بعد گذشت مدت زمان سه ساله دوره عمومی پزشکی می تواند وارد تخصص روانپزشکی شده و با مجموعه روش ها، رویکرد ها و مجموعه اطلاعات و دانش که در زمینه درمان بیماری های روانی دخیل هستند را آموزش ببیند.

بنابراین دانش روانپزشکی مجموعه ای از دانش پزشکی اما در سطح عمومی و نیز روان پزشکی به صورتی که با رویکردهای روان شناسانه به سراغ تشخیص و روند درمان می روند.

تفاوت روانشناس و روانپزشک

روانپزشک خوب کیست؟

یک روانپزشک خوب کسی است که توانایی برقراری ارتباط و جلب اعتماد مراجعین خود را داشته باشد به طوری که بیماران به وی اعتماد کرده و با خیال راحت مسائل خود را با وی در میان بگذارند. داشتن ارتباط دقیق و موثر از توانایی های یک روانپزشک خوب است.

روانپزشک، پزشکی است که بیماری های روانی و جنونی افراد را مورد بررسی و درمان قرار می دهد. روانپزشکی یکی از شاخه های پزشکی می باشد که با روش های علمی و تخصصی به روانکاوی و درمان انواع بیماری ها و اختلالات روانی مانند اختلالات سازگاری، اختلالات دو قطبی، اختلالات تیک، اختلالات خواب و… می پردازد. در ادامه به دیگر ویژگی های روانپزشک خوب خواهیم پرداخت:

  • در ابتدا باید گفت که اولین قدم برای شناخت یک روانپزشک خوب سابقه ها و تجربیات پژوهشی وی می باشد.
  • یک روانپزشک خوب کسی است که با صبر و حوصله، شنونده صحبت های بیمار خود باشد.
  • در طول جلسات درمانی به بیمار خود توجه نماید و به زبان بدن کاملا مسلط باشد.
  • روانپزشک خوب همیشه راه های درمانی متفاوتی با توجه به شرایط مراجعین مختلف، به کار می گیرد.
  • زمانی که بیمار به طور همزمان توسط دیگر متخصصین تحت درمان می باشد روانپزشک خوب به طور مداوم در جریان پیشرفت بهبودی وی می باشد.
  • یک روانپزشک قبل از شروع درمان بیمار خود ابتدا باید از سوابق پزشکی بیمار اطلاع یابد.
  • روانپزشکی که مورد علاقه مردم می باشد شخصیت خونگرم، دوست داشتنی و مردمی ( در حین رعایت مرزهای مناسب حرفه ای، روابط قوی، صمیمی و درمانی با بیماران ایجاد کند) می باشد. تا فرد بتواند راحت تر تمام حرف هایش را با وی در میان گذارد.
  • روانپزشک خوب دارای خرد و هوش اجتماعی می باشد و بهترین و منطقی ترین درمان را انتخاب می کند.
  • یک روانپزشک خوب همدلی و درک بالایی دارد.
  • توانایی های تحلیلی و به روز درک روان شناختی بالا یکی از ویژگی های یک روانپزشک خوب وبا تجربه است.
  • داشتن مهارت در انجام روانکاوی یا سایر درمان های استاندارد اهمیت بالایی دارد.
  • در حرفه ای خود سبک جدید درمانی را پیاده سازی نماید و به راحتی نظریه های عملی را پیاده سازی کند.
  • مطالعات فراوانی داشته باشد و از آخرین تحولات موجود در مورد روانپزشکی مطلع باشد.

وظایف و مسئولیت های بهترین روانپزشک چیست؟

در ابتدا باید به بررسی حالات ذهنی و جسمانی بیمار جهت تعیین اختلالات و نا هنجاری ذهنی و عقلی، رفتار های احساسی و عاطفی بپردازد.

داشتن همکاری با دیگر پزشکان و همکاران متخصص، روانپزشک و روانشناس تا پایان دوره بهبودی کمک می کند بیمار زودتر بهبودی را کسب کند.

مطالعه و بررسی سوابق و CV روانپزشک یا بهترین روانکاو، انجام تست های گوناگون جهت تشخیص و درمان دقیق کمک شایانی می نماید.

مراحل درمانی روان درمانی توسط یک روانپزشک خوب

یک دکتر روانپزشک خوب زمانی که بیمار به وی مراجعه می کند مراحل درمانی زیر را طی می کند:

  1. ابتدا شرح حالی از بیمار می گیرد و بخش های بسیار مهم صحبت های بیمار را به صورت جملات کوتاه و نکته مانند یادداشت می کند.
  2. تمامی این نوشته ها باعث می شود که روانپزشک در تمامی طول روند درمان اطلاعات کامل و مکتوب از بیمار داشته باشد.
  3. در ادامه نیز تمامی تشخیص ها دقیق و براساس اطلاعاتی که از بیمار گرفته شده است انجام می شود و با بررسی های دقیق می توانند بهترین راهکار ها را در جهت درمان ارائه کنند.

یک روانپزشک خوب چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟

یک روانپزشک خوب باید مجموعه ای ویژگی ها را دارا باشد که بتوانیم وی را بهترین روانپزشک بدانیم. مجموعه ویژگی های لازم برای روند درمان موفق:

  • کسب دانش تخصصی در بهترین مراکز آموزشی و دانشگاهی در داخل و خارج از کشور؛

خوش بختانه بسیاری از روانپزشکانی که در کشور ما در حال فعالیت های درمانی هستند می توانند با بالاترین دانش و آگاهی در زمینه انواع روش های درمانی و تکنیک های درمانی به درمان بیماران و مراجعین بپردازند.

  • برخورداری از مهارت علمی در زمینه درمان بیماری های مختلف؛

روانپزشکانی که به درمان می پردازند در انجام فعالیت های درمانی باید مهارت داشته باشند و در صورت مواجهه با موارد استثنا می توانند از مهارت های خود استفاده کنند و بهترین نتایج درمانی را رقم بزنند.

  • داشتن تجربه کاری در طول سال ها فعالیت های درمانی؛

قطعا تجربه کار و انجام فعالیت درمانی از دیگر معیار های مهم برای تشخیص یک روانپزشک خوب است. تجربه حاصل سال ها فعالیت است و ارزشی بسیار دارد.

  • فعالیت در بهترین و مجهز ترین مراکز درمانی؛

گاها برای روند درمانی باید از ابزارهایی استفاده کنند که به تجهیزات مرکز درمانی وابسته است. از این رو  در صورتی که فعالیت های درمانی روانپزشک در مراکز درمانی مجهز باشد می تواند از امکانات درمانی آن مراکز استفاده کند.

  • اقدامات درمانی با بهترین دستگاه های درمانی مثل دستگاه آر تی ام اس؛

این روزها دستگاه ها و ابزار آلات متنوعی پا به عرصه مراکز درمانی گذارده اند و توانستند روند درمانی را بهبود بخشند.

یکی از مهم ترین ابزار آلاتی که این روز ها مورد استفاده قرار می گیرد آر تی ام اس می باشد.

این دستگاه با فراهم ساختن زمینه های ارسال امواج خاص به نواحی مختلف می تواند به درمان بسیاری از مشکلات اساسی افراد بپردازد. برای مثال برای درمان افسردگی می توانند با دستگاه آر تی ام اس به درمان بپردازند.

ضرورت مراجعه به روانپزشک خوب

واقعیتی که وجود دارد این است که مراجعه به بهترین روانپزشک مزایا و نتایج مثبت قابل توجهی دارد که باعث می شود مراجعه به یک روانپزشک خوب ضروری باشد.

مهم ترین مزایای مراجعه به یک روانپزشک خوب:

  1. ریشه یابی بسیاری از مشکلات روانی؛ درواقع زمانی که شما صحبت می کنید براساس تحلیل هایی که از سوی بهترین روانپزشک می شود مشکلات ریشه یابی می شود.
  2. درمان و رفع مشکلات ریشه ای در روان انسان؛ بعد از شناسایی ریشه اصلی بیماری ها و مشکلات روانی می توان بهترین روش درمانی را اتخاذ کرد تا بهترین نتایج درمانی برای افراد حاصل شود.
  3. حل بسیاری از مشکلاتی که صرفا با روش های دارویی قابل کنترل و درمان هستند؛ واقعیت این است که در مواردی که مشکلات روحی افراد با سایر روش ها قابل درمان نیستند باید از روش های دارویی استفاده کرد. این دارو ها باید از سوی روانپزشکان تجویز شود.
  4. ارائه مشاوره ها و راهنمایی هایی در خصوص تغییر نگرش افراد در باب مسائلی که مشکل ساز شدند. به جهت این که روانپزشک نگاه درستی نسبت به موضوعات و احساسات فرد پیدا کرده است می تواند به راحتی مشاوره هایی را ارائه کند که باعث شود فشار روانی از سوی فرد برداشته شود.

برخی از اختلالات و بیماری های روانی شایع بین افراد

مشکلات روانشناسی

ویژگی های روانپزشک خوب 

لازم است بدانید که روانپزشک منتخب شما دارای EQ بالا باشد یک شاخص ارزشمند است چرا که در این صورت این روانپزشک می تواند ارتباط صحیحی با بیمار برقرار کرده و با صبر و حوصله چرا های بیمار خود را بررسی نموده و به وی کمک نماید. ویژگی های  مهمی که یک روانپزشک خوب باید دارا باشد را در اینجا مطرح می نماییم:

  • رفتار عام
  • مجموعه مهارت ها
  • صفات شخصیتی
  • دارا بودن صفحات اجتماعی و وب سایت برای مطالعه مقالات
  • در دسترس بودن و دارا بودن سامانه آنلاین

سخن آخر

دانش موضوعی در شرایطی که دکتر روانپزشک تشخیص می دهد که بیمار برای بهبود بیشتر در بیمارستان بستری شود، در این موارد علاوه بر روانپزشک، روانشناس و مددکار اجتماعی و پرستار در درمان بیمار نقش دارند تا به نتیجه بهتر و موثر تری دست یابند. در سایر کشور های پیشرفته مراکزی درخصوص این درمان‌ هاوجود دارد که به طور گروهی با یکدیگر همکاری می نمایند. این روش درمانی نسبت به  روش های درمان‌ انفرادی به دلیل بررسی های همه جانبه تیمی به مراتب موثر تر و سودمند تر می باشد. چرا که تیم پزشکی موجب درمان چند جانبه ی بیمار می شود و می تواند درمان قطعی تری را برای بیمار رقم بزند.

در این مقاله مهم ترین هدفی که دنبال کردیم این بود که بتوانیم نگاهی درست نسبت به یک روانپزشک خوب در اختیارتان قرار دهیم.

قطعا روشن شد که توانایی ها و دانش یک روانپزشک خوب می تواند در موفقیت روند درمان اثر گذار باشد.

مهم ترین مسئولیتی که افراد نسبت به سلامتی روان خود دارند این است که در اولین گام برای درمان روح و روان خود باید انتخابی هوشمندانه داشته باشند. بنابراین معیارهایی در اختیارتان قرار دادیم که بتواند روشنگر مسیر شما باشد و بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.

مطالب مرتبط
21 پاسخ
  1. سلام مطالباتون همیشه عالیههههه… میشه در رابطه با مهارت های ازدواج مقالات بیشتری بزارید؟؟؟

  2. سلام دکتر من تازگیها خیلی در حین حرف زدن صدام میلرزه.. خودمم میدونم حتی اگه یه ذره استرس هم داشته باشم همینطوره… قبلا ینی حدود 10 سال پیش شاید فقط موقع حرف زدن توجمع یا کنفرانس های دانشگاه تسلطم از بین میرفت و صدام می لرزید اما الان بعضی موقع ها حتی واسه یه نفرم حرف می زنم همینطوره..چیکار کنم؟میشه راهنمایی کنید؟؟

    1. سلام این علایم که گفتید ناشی از اضطراب و فوبیا اجتماعی هست به روانپزشک مراجعه کنید و دارو بگیرید ( ۰۲۱۲۲۲۶۰۰۶۷ مشاوره تلفنی بگیرید )

  3. سلام وقتتون به خیر آقای دکتر
    من شب ها از خواب میپرم با دلهره و دلشوره و تپش قلب زیاد و عرق هم میکنم و سخت دوباره خوابم میبره در طول شب شاید چند بار اینجوری بشم میشه راهنماییم کنید؟

  4. سلام دکترای عزیز گروه و ادمین های محترم لطفا اگه امکانش هست راهنمایی کنید.ممنونم
    این قرص ها رو هم به مدت یکسال ونیم دوسال میشه میخورم
    فلوکستین
    سرتالین
    فلوکسامین
    اسنترا
    و…

    ولی قرصی یکم افسردگیمو بهتر قرص فلوکسامین بود که وقتی میخوردم 6یا7ساعت فقط در روز خواب بود خیلی خیلی خواب آور بود
    ازطرفی الان پیش اقای دکتر فرامرز ذاکری میرم یه مدته میگه باید 5سال قرص بخوری تا بهتر بشی این قرص ها عوارض خیلی خیلی بدی داره اقای دکتر
    برام یه قرص ریتالین نوشته برای عدم تمرکز که خارجی یعنی ریتالین نبود ایرانیشو گرفتم تمرکزم بهتر شده ولی ازطرفی میگن این داروها اعتیاد اوره خیلی مضره و خانواده هم هرچی میگن فوبیا دارم میگن نه تو که سالمی ولی بخدا نقشه مغزی گرفتم توی اون نقشه دکتر تشخیص دادن
    اقای دکتر این مطب اقای ذاکری دستگاه نورو فیدبک و ار تی ام اس داره و به من گفتن تا حدی تاثیر داره
    آقای دکتر دیگه خسته شدم از قرص خوردن میخوام خوب بشم
    این دستگاه ها تاثیر داره؟این بیماری درمان میشه؟
    بخدا من کلاس زبان میرم شغلم درسم دانشگاهم وکلاسم یه جوری همش تو ارتباط با مردم هستم ولی این بیماری اینقد شدید شده من حتی داخل کلاس زبان نمیتونم توی چشم های معلمم نگاه کنم نمیتونم ارتباط کلامی برقرار کنم حرف نمیتونم بزنم از بس این ترس بهم ایست میده باخانم یا اقا فرق نداره من اصلا همش تو ارتباطتم ترس دارم وخجالت میکشم

    من 20سالمه
    خواهش میکنم کمکم کنید لطفاا🙏

  5. سلام خیلی جالبه طوری ذکر شده بود گریم گرفت انگار فقط تهرانه ک میتونه وجود ترنسهارو باور کنه و من اینجا نشستم و هعی گریه میکنم ک روزی بشه از این بدن مردونه به بدن اصلی زنونه خودم برگردم و خانواده ام هم منو درک کنن خیلی ممنونم ک طوری توضیح دادیک این دنیا فقط برای ترنسهای پولدار هست نه فقیر 🙂

  6. سلام من چطور میتونم مطمعن بشم که دوجنسه هستم یا نه ؟ این که به تغییر جنسیت نیاز دارم یا نه؟

  7. آقای دکتر من واقعا از وضعیت خودم دیگه خسته شدم هرباربایکی بحثم میشه اینقدرسریع ناراحت میشم که میرم توی کنج تنهایی خودم وهمش اشک میریزم مادرم اصلابامن همراهی نمیکنه وشایدیکی از دلایل مهمی که من بامشکل مواجه میشم ضربه های روحی و روانی هست که ازطرف مادرم بانیش زبونش میخورم هرباربه خودم میگم جواب ندم راحترم واینطوری دیگه خودمم حالم بدنمیشه راستش از اینکه دختری هستم ساکن روستاوکاری به اون شکل ندارم که بتونم باهاش کسب درآمد کنم خیلی آزارم میده ومن اصلادست ودلم به انجام کارهای خونه نمیره ولی وقتی یکی میگه برای نظافت خونمون میای میگم آره میام راستش باخودم میگم من هرچه قدرکارتوی خونه انجام بدم هیچ دستمزدی که عایدم نمیشه هیچ تازه اصلأ کارزن توی خونه دیده نمیشه راستش من دختری هستم که ازاول بچگی باتمام سختیهابزرگ شدم دلم میخواست همه چی داشتم ولی نداشتم دوست داشتم اسباب بازی لباس نوکفش نووهمه ی چیزهایی که خیلی از بچه های الان دارن ولی باوجوداین بازهم قدرنمیدونن به خاطر همین تمام سعیم روکردم که کمترتوقع داشته باشم وسعی کنم تاجایی که میشه باحاصل دسترنج خودم برای خودم وسیله بگیرم ولی چه فایده که مادرم قدرما،رونمیدونه وبه من میگه توچراتوی خونه کاری انجام نمیدی منم میگم وقتی ذوقم روکورمیکنی وقتی میبینم انگیزه ای ندارم به خودشم میگم وقتی تمیزکنم خونه رو ولی حتی بشم نوکربی مزدومواجب چه فایده داره میگه پس خونه ی پولداراهم براپول میری من هم حقیقت روگفتم چون گرچه تلخه ولی حقیقته گفتم اگرشمابرام اونقدری رفاه گذاشته بودی من هیچوقت حاضرنبودم لحظه ای برم خونه ی همچین آدمهایی کارکنم چون کم تحقیرنمیشم ولی چاره‌ای ندارم به مادرم گفتم اگرمیبینی میرم به خاطر اینکه نداری کشیدم نداشتن کشیدم حسرتهای روی دلم روچشیدم کاش مادرهایه کم بیشتر محبتشون زیادباشه درحق بچه هاشون خصوصا دختراشون چون مادرهمدم دخترشه ولی من حتی نمیتونم دوکلمه بامادرم دردودل کنم وفقط ازخدامیخوام در مقابل بداخلاقیهاش صبرکنم راستش یه موقعهایی بهش حق میدم که ازدستم عصبانی بشه ولی خودش موجبات این عصبانیت روپیش میاره ومن باهاش که بحث میکنم وجوابش رومیدم حالم بدمیشه وفقط گریه میکنم وتوی انزواوگوشه نشینی میرم وحتی داروهم درمن هیچ تاثیری داشته نمیشه وشب تاصبح بیدار میمونم واقعانمیدونم چطوررفتارکنم که حالم ازاین بدترنشه ومادرم مدام دنبال ایرادهای من نباشه خیلی وقتا میگم بهتره سکوت کنم ولی نمی دونم واقعااین سکوت روچطوردرخودم تقویت کنم که صبروتحملم زیادبشه آقای دکتر خواهش میکنم بهم بگید افسردگی دوقطبی یاافسردگی شیدایی مانیک درمان قطعی داره یاخیرهمینطوراختلالات خلقی و،وسواسی فکری و،وسواسی عملی دیگه خسته شدم ازاین همه سال داروخوردن حالاشایدبتونم باخوردن داروکناربیام ولی رنجی که این همه سال کشیدم روچه طوری ازبین ببرم هردکتری رفتم یه چیزبهم گفتن کم مونده شاخ بذارن بالاسرمن واقعاازاین که این بیماریم درمان قطعی داره یانه واینکه هردکتری میرم یه چیزمیگن دیگه سردرگم شدم گیج و مبهوت وپریشون توروخداکمکم کنیدایادرمان میشم من اگرواقعادرمان میشم بادستگاه برای یک بارهم که شده حاضرم پیش شمابیام چون واقعامن ساکن روستا هستم وتحمله این شرایطم خیلی سخته ازطرفی شمارویکی از اقوام نزدیکم که پزشک هستن معرفی کردن واقعااگرتاثیری توی بهبودی من داره بیام پیش شماتوروخدااقای دکترجواب کامل سوالم روبدیدممنون میشم

  8. سلام و خسته نباشید من موقع خوابیدن دست و پام درد میگیره گاهی خیلی خیلی شدیده و کاملا از حالت عادی خارج میشم گاهی با غذا خوردن کمی آروم میشم و گاهی هم حتی خوردن تاثیر نداره داروهای زیادی خوردم فقط داروی پرامی پکسول یه مدت کوتاه برام موثر بوده بعد هم هر چند دوز دارو رو دکتر بالا برد ولی باز نتیجه ی مطلوب رو نگرفتم خیلی دارم اذیت میشم میشه راهنمایی بفرمایید
    من ساکن مشهد هستم

  9. سلام اقای دکتر پسر من ۳۵ سالشه حدود ده سال پیش مبتلا به اختلال دو قطبی شد الان شدتش خیلی کم شده دارو اصلا نمیخوره هر وقت احساس میکنم عوارض احتلال زیاد میشه دارو رو در خوراکش میریزم الان دانشجوی دکترا هست مشکل جدید اینه که هیچ شغلی رو حاضر نیست انتخاب کند فقط کارهای مدیریتی و از این شاخ به اون شاخ پریدن و مثلا درفکر کارهای کلان مانند گذاشتن سمینار تاسیس دانشگاه موسسه فرهنگی و از این قبیل است ایا ربطی به بیماریش دارد و علاجش چبست؟

    1. بله اگر مبتلا به اختلال دو قطبی هستن این مشکلات رو در پی داره . باید کنترل بشه بیماریشون

  10. سلام دکتر من ۴۹ سالم دوقطبی مختلط داشتم درمان نکردم چندین سال مواد مصرف کردم ترک کردم بدون دارو ده شب نخوابیدم بطوری که بوی گند حس می کردم روانپزشک بردنم از سال ۸۳داروی کلرپرومازین و ݝییره مصرف میکنم ول مشکل خوابم خیلی جدی شد راهنمایی کنید

  11. سلام من ۴۹ سالم دوقطبی مختلط دارم درمان نکردم ۸ سال تریاک وسیگار مصرف کردم بعد بصورت تدریجی ترک کردم خوابم کم شد نفسم بصورت عصبی تنگ میشد فشار خونم بالا میرفت تو شهرمون دکترا دارو فشار وخواب تجویز میکردند ولی ۱۰ روز بط ور مطلق نخوابیدم بسیار بی قرار بودم حتی بوی گند حس میکردم بعد دکتر اعصاب وروان بردنم کلر پر ومازین ولورازپام و دپاکین دادند الان بعد از ۲۰ سال مشکل خوابم بهتر نشد وبه داروهای دیگه هم جواب نمیدم لطفا راهنمایی کنید برا مسعله خوابم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *