گریه کردن در درمان کاملا طبیعی است. گریه در درمان در واقع می تواند نشانه پیشرفت باشد. مردم اغلب به دلیل ترس از آسیب پذیر بودن، اعتقاد به اینکه باید قوی باشند یا نگرانی در مورد قضاوت شدن، هنگام گریه کردن در درمان احساس ناراحتی می کنند و یا بعد از آن عذاب وجدان می گیرند.
چرا در جلسات درمانی نزد روانپزشک گریه ام میگیرد؟
وقتی در مورد مسائل صحبت میکنید و واقعاً در عمق آنها فرو میروید، واکنش طبیعی گریه کردن است. شما می خواهید احساسات خود را تحریک کنید و در طول جلسه به اصل چیزی که شما را آزار می دهد برسید. مطب روانپزشک باید مکانی باشد که بتوانید با کلمات و احساسات خود آسیب پذیرترین فرد باشید.
این روش خوبی برای رهاسازی احساسات شماست. اگر کمی گریه میکنید، ممکن است به صحبت کردن ادامه دهید و درمانگر از شما چیزهایی میپرسد، مانند حالتان خوب است، آیا احساس امنیت میکنید و مواردی از این قبیل. در ادامه این مقاله این مطلب را از بهترین روانپزشک تهران بشنوید.
آیا گریه کردن در جلسات روانشناسی مفید است؟
در واقع، گریه کردن میتواند یک راه بسیار مؤثر برای آزادسازی احساسات و کاهش تنشهای روانی باشد. آن را به عنوان یک راه برای بیان درد و اضطراب خود ببینید.
روانپزشکان متخصص در رسیدگی به مشکلات روانی و ارتباطات عاطفی هستند و بزرگراهی برای بیان احساسات و ارائه حمایت به شما فراهم میکنند. آنها با تجربه و تخصص خود میتوانند به شما کمک کنند تا با مشکلات روانی خود مقابله کنید و به راهکارهای موثر برای بهبود روانی و احساسیتان دست یابید.
بنابراین، اگر نیاز به گریه کردن دارید و احساس میکنید که این کار به شما کمک میکند، میتوانید در جلسات با روانپزشک خود این احساسات را نشان دهید و با او در مورد آنها صحبت کنید. روانپزشکان عموماً به این نوع بیان احساسات واقعیت بالایی دارند و درک میکنند که گریه کردن میتواند یک بخش طبیعی و مفید از فرایند درمانی باشد.
سخن آخر
بله، به عنوان یک بیمار، میتوانید در جلسات روانپزشکی خود احساسات خود را بیان کنید، از جمله گریه کردن. در واقع، گریه کردن یکی از راههای معمول برای بیان احساسات و انتقال درد و اضطراب به روانپزشک یا مشاور است. وقتی که در حال صحبت با روانپزشک خود هستید، میتوانید آزادانه احساسات و تجربیات خود را به اشتراک بگذارید، از جمله اگر بخواهید گریه کنید. این کمک میکند تا اوضاع روحی شما بهتر تحلیل شود و راههایی برای بهبود آن ارائه شود. پس نیاز نیست جلوی احساسات خود را بگیرید.